квдн02Ще з «Травневого пікніка» на «Соколовці» активні та ініціативні волонтерки «Жіночої Сотні Кривий Ріг» виношували ідею організації дозвілля вояків, що перебувають у військових частинах, дислокованих у нашому місті.

«Більшість тамтешніх бійців немісцеві, хоч це і не основне, – говорить активістка руху Альона ПАЗЕНКО. – Увага і підтримка потрібні кожній людині, а нашим захисникам і поготів. Були різні спроби, а та ось на допомогу НЕБАЙДУЖИМ прийшли ВІДПОВІДАЛЬНІ – і з’явився проект «Клуб вихідного дня для вояків». Ми спробували, і у нас вийшло!»

«Об’єднання Відповідальних Громадян» вже має певну історію співпраці з кінотеатром «Мультиплекс» – це і покази яскравих документальних фільмів про права людини від DocuDays, і нещодавній ЧілдренКінофест. Тож не дивно, що керівництво цього закладу легко відгукнулося на пропозицію співпраці, і в суботу, 27 червня, саме в «Мультиплексі» відбувся третій захід у рамках проекту.

«Жіноча Сотня Кривий Ріг» та Об’єднання Відповідальних Громадян щиро дякують адміністрації кінотеатру – за надані безкоштовні квитки для вояків, Дар’ї Северин, Тетяні Мигасенко та Світлані Чернетевич – за організацію та супровід вояків, а командирам підрозділів 17-ї ОТБР – за співпрацю.

До речі, в планах організаторів проекту кожних вихідних долучати до світу кіно близько 10 вояків. Але не лише кіно житиме клуб. Так сьогодні обговорюється формат ексклюзивного концерту, який для солдатів дадуть учасники міжнародного проекту «Музика без кордонів», розробляються й інші ідеї. Тож запрошуємо всі зацікавлені заклади та організації до участі в заходах «Клубу вихідного дня для вояків».

Чекаємо ваших пропозицій за телефонами:

096 714 99 06 (Дар’я), 097 443 07 53 (Тетяна), 098 092 25 47 (Соня), 096 822 79 54 (Наталя).

квдн01