Маємо честь запросити криворіжців на відкриття виставки нашого друга і колеги Володимира Гончара «Рік потому». Володимир був одним з засновників і ідеологів нашого об’єднання, і сьогодні, коли він не поруч з нами вже рік, виставка його найцікавіших фотографій – це найменше, що ми можемо зробити в пам’ять про цю чудову людину.

Відкриття фотовиставки пам’яті Володимира Гончара «Рік потому»

Володимир Гончар – журналіст, громадський діяч, депутат Криворізької міської ради V скликання, член Ради засновників Об’єднання Відповідальних Громадян.

Працював на ТРК «Рудана» від дня заснування, почавши як електрик і завершивши як редактор, автор і ведучий єдиної суспільно-політичної телепрограми «Інспекція По…», засновник однойменного інформаційного агентства в межах редакції, де виходили такі програми, як «Я – постать», «Прес-поліс» тощо.

Співпрацював як журналіст із всеукраїнськими та міськими ЗМІ, був редактором тижневика «Вестник Кривбасса». Робив фоторепортажі з різних заходів, вів групу ВКонтакте «Кривий Ріг», де публікував фото видів міста, різних районів, прикметних місць.

Був активним учасником революційних подій 2004 і 2013-2014 років, у 2005-му був обраний депутатом Криворізької міської ради. Як депутат неодноразово виступав на сесіях міськради, розробив і добився прийняття кількох рішень, спрямованих на посилення екологічної безпеки в місті.

За журналістську та громадську діяльність Володимир Михайлович був неодноразово нагороджений грамотами і подяками, найголовнішим із яких для себе вважав присудження премії імені Валерія Козака.

1 червня 2014 року Володимир Гончар потрапив до реанімації з інсультом. Йому терміново зробили складну операцію, яка пройшла успішно, але до тями він так і не повернувся. 12 червня 41-річного журналіста не стало.

На виставку фото «Рік потому» дружина Володимира Гончара, відома журналістка Ольга Гончар (Хвостова) відібрала з великого доробку трохи більше сорока, на її думку, знакових світлин. Переважно це репортажні знімки, є частина портретних і просто сюжетних картин. Технічною підготовкою фотографій до друку та оформленням виставки займався знаний фотомайстер Георгій Аргунов. Виставка триватиме два тижні.

Запрошуємо на відкриття експозиції у виставковому залі культурно-громадського центру ШELTER+ 12 червня 2015 року. Початок о 17:30. О 17:00 почне роботу івент-кафе «Осередок».

Вхід вільний. Добровільні пожертви на розвиток проектів КГЦ ШELTER+ традиційно вітаються.