За підтримки Об’єднання Відповідальних Громадян 24 травня Кривий Ріг матиме нагоду поспілкуватися з поеткою, організатором культурних подій, керівником МГО, авто стопером і авторкою Вікторією Дикобраз.

Семантика наших прикрас

У рамках літературного туру Вікторія презентуватиме дебютну збірку «Семантика наших прикрас», що стала своєрідним зібранням символів і знаків, які зіграли певну роль у житті авторки. Вони змальовують її вірші, доповнюють або підкреслюють їх. Чорний із жовтим у колористиці, зумисна відсутність нумерації сторінок, візуально подібна до словникової типографіка – так виглядає і прочитується «Семантика…». Дизайнер збірки Алекс Корчевскі додає: «Спільні проекти дизайнерів та поетів не є рідкістю, та все ж, зазвичай у них не надається належної уваги розвороту та окремій сторінці, а також її ідейному наповненню. Тому для нас так важливо було попрацювати над словом і образом водночас».

На презентації у Кривому Розі в арт-кафе «Гості» (вул. Жовтнева, 5) вас чекає не тільки розмова-презентація, а й читання-тандем з модератором зустрічі – Катериною Танчак. Початок о 17:00, вартість вхідного квитка – 35 гривень* (15 гривень з вхідного квитка – це ваш депозит на барі).