На запрошення Об’єднання Відповідальних Громадян 15 травня до Кривого Рогу заїдуть журналісти Громадського телебачення зі своїм новим проектом «Road Show». Цього дня, у п’ятницю, 15.05, о 14:30 відбудеться зйомка програми для Громадського ТБ в Культурно-громадському центрі ШELTER+.

RoadShow від Громадське ТБ в Кривому Розі

“Ми будемо заїжджати як в обласні центри, – розповідають журналісти Громадського, – так і в маленькі міста і села. Проектом передбачено 10 поїздок за три місяці – від Луганщини до Львівщини, від Одещини до Чернігівщини.

В цьому проекті ми ставимо перед собою дві мети: – Розповісти про себе, хто ми, для чого створенні та чого прагнемо. Спонукати активних громадян організовуватись на місцях для вирішення локальних задач. – Поспілкуватися з людьми, дізнатися, що їх хвилює, про що вони мріють і що їм заважає в реалізації ідей”.

За підсумками кожної поїздки в ефірі Громадського виходитимуть репортажі. А наприкінці проекту – документальний фільм, в якому Громадське спробує показати реальну картину того, що турбує людей у сьогоднішній Україні.

Наразі триває поїздка Черкаською, Дніпропетровською та Запорізькою областями. 15 травня запрошуємо всіх на відкриту зустріч-зйомку з журналістами “Громадського” Романом Скрипіним і Сергієм Грішиним.

ВХІД ВІЛЬНИЙ для всіх, кому є що сказати, і кому цікаво послухати. Добровільні пожертви на розвиток благодійних проектів КГЦ ШELTER+ вітаються.

Адреса: вул. Армавірська, 28 (р-н 44-го кварталу).