бт2015 До проведення заходу «Зробимо Україну чистою-2015» в квітні ще багато часу. А роботи на Соколовці завжди вистачає. І тим більше зараз, у зв’язку з ремонтом мосту, через цю територію ходить дуже багато людей. Відповідно і кількість сміття збільшилася.

Заступник голови ГО «Об’єднання Відповідальних Громадян» Валерій Подколзін пропонує не чекати квітня і вже 21 березня продовжити прибирання Соколовки. За два роки впорядкування території ініціатива «Соколовка», яка є частиною ГО «Об’єднання Відповідальних Громадян», вже досягла певних успіхів. Зона біля річки стала набагато чистішою і затишнішою, ніж раніше.Однак погана звичка залишати сміття після себе притаманна багатьом нашим громадянам. Тому небайдужим і відповідальним є чим зайнятися.

Під час Березневої толоки планується зібрати кошти для бійців АТО і передати їх «Жіночій Сотні Кривого Рогу».

Всіх охочих запрошуємо долучитися 21 березня до першого в цьому році прибирання на Соколовці. Збір о 9-00 біля бокових воріт церкви «Введення в храм Пресвятої Богородиці» (нижче зупинки «Габро» в бік 129-го кварталу).

З собою просимо взяти великі мішки для сміття, робочі рукавиці, по можливості – сокиру та гарячий чай, а також обов’язково – гарний настрій.

«Об’єднання Відповідальних Громадян»

Громадське Об’єднання «Соколовка»

Координація через зустріч у ФБ https://www.facebook.com/events/335832593272580/

Додаткова інформація за телефоном 067-710-60-74 Валерій Подколзін