Ви ще не знаєте, як приємно провести вільний час в Кривому Розі? Тоді ця інформація саме для вас. Об’єднання Відповідальних Громадян запрошує на події, які не залишать байдужими.

6 грудня 18:00 REDCITY JAZZ Найкращі піаністи України

  • Палац культури ім. Богдана Хмельницького (вул. Ватутіна, 33)

Так вийшло, що два чи не найяскравіші джазові піаністи України народилися і сформувалися як музиканти в Кривому Розі. Об’єднання Відповідальних Громадян і RED CITY JAZZ представляють: вперше в одному концерті – Фіма Чупахін (сьогодні – Харків) і Олексій Боголюбов (сьогодні – Київ).

ФІМА ЧУПАХІН – піаніст і клавішник, лідер бенду «Acoustic Quartet». Також Фіма регулярно грає з «перлиною українського джазу» Анею Чайковською, вже легендарним Сергієм Бабкіним, протягом 3 років був учасником гурту SunSay, співпрацював із Кузьмою Скрябіним.

ОЛЕКСІЙ БОГОЛЮБОВ – джазовий піаніст і педагог, композитор і аранжувальник. Окрім авторських джазових проектів, акомпанування десяткам джазових зірок зі всього світу й участі в численних фестивалях, відомий співпрацею з Katya Chilly Group (Ukrainian World Music) і учасницею «Євробачення» Златою Огневич.

Квитки

  • 50-100 грн.
  • Продаж у Палаці культурі ім. Б. Хмельницького (ул. Ватутіна, 33), тел. 401-09-71 або в «АСТ Медиа-центр» (вул. Косіора, 32, 3 поверх), тел 404-00-09.

Партнери проекту

  • Культурно-громадський центр ШELTER+
  • Пригощає: «Львівська кав’ярня»

7 грудня 14:00 Виставка робіт Ренато Ортіса. Графіка

  • Культурно-громадський центр ШELTER+, вул.Армавірська, 28

Ренато Ортісуже на першому курсі навчання в медичній академії виявив у собі інтерес до образотворчого мистецтва. У 2004 році створює концептуальний Арт-проект «Нічна виставка мистецтва». Перфоменс проходить просто неба, в темний час доби у світлі софітів. У 2011 році зі своїм короткометражним анімаційним фільмом під назвою «Краще не треба» бере участь у міжнародному кінофестивалі «Кіно під зорями» — фільм беруть для ротації на телебаченні. Зараз триває робота над фільмом «Споглядач приречений». У 2013 році засновує «Об’єднання творчих авторів». У цьому ж році організація перемагає в конкурсі на кращий соціальний проект.

Виставка розпочинає роботу 7 грудня о 14:00. На відкритті буде присутній автор, жива музика від «Арт-клубу» та смаколики від event-кафе «Осередок».

Після відкриття виставка працюватиме до 21 грудня щоденно (крім неділі) з 17:00 до 20:00, в суботу — з 15:00 до 20:00.

Квитки

Квиток у день відкриття – 35 грн., сюди включено15-гривневий депозит на будь-яку їжу та напої в event-кафе «Осередок» (добровільні пожертви на благодійні проекти ШELTER+).

В інші дні вхід за добровільні пожертви.
Рекомендований розмір пожертв – від 10 грн.

Для студентів, школярів та пенсионерів – від 5 грн.

Слідкувати можна тут

10 грудня 18:30 Троє Зілля (ex. CherryBand) Event-кафе «Осередок»

  • КГЦ ШELTER+, вул.Армавірська, 28

“Троє Зілля” виконує українські народні пісні в етно-джазовому стилі – з бандурою, клавішами, дарбукою, джембе та різними маленькими інструментами.Гурт виник менше року тому (у січні 2014-го), вже виступив на цьогорічній «Країні мрій». Утім, проект важко назвати молодим, адже учасник і учасниці тріо (Анастасія Войтюк, Ірина Лобанок, Станіслав Кирилов) вже не один рік грають у різних фольк-колективах і відомі завдяки іншому своєму проекту «CherryBand».

Безкоштовний БОНУС: майстер-клас із українських танців, ігор та ритмів для дітей та дорослих о 16:30

16:30 – Початок роботи кафе;
18:30 – Початок концерту.

Квитки

Квиток: 40 грн., сюди включено 15-гривневий депозит на будь-яку їжу та напої в event-кафе «Осередок» (добровільні пожертви на благодійні проекти ШELTER+)

Слідкувати можна тут

20 грудня 18:00 «ВАГОНОВОЖАТЫЕ»

  • КГЦ ШELTER+, вул.Армавірська, 28

«ВАГОНОВОЖАТЫЕ» – так називається новий колектив Антона Слепакова (раніше «І Друг Мій Грузовик …»), Валентина Панюти (ex-Lюк) і барабанщика гурту DOK Станіслава Іващенка. Музиканти об’єдналися близько року тому і записали два міньони – «Сгруппироваться» і «Без трамваїв». Влітку і на початку осені гурт із успіхом відіграв на фестивалях і опен-ейрах, анонсуючи новий матеріал і здобуваючи нових слухачів. На сьогодні до виходу готується свіжий сингл «Упасть с тандема», з яким гурт і вирушає в концертний тур містами України.

Квитки

  • Попередній продаж квитків: 70 грн. (55 – студентам і школярам).
  • Квитки в день концерту: 80 грн. (65 – студентам і школярам).

Адреси магазинів,у яких ви можете придбати квитки:

  • вул. Дімітрова, 39/2
  • вул. ХХПартз’їзду,18
  • пл. 30-річчя Перемоги,1 ТРЦ «Сонячна галерея», 1 поверх
  • Графік роботи: щоденно з 10:00 до 19:00
  • Довідки за телефоном: 068 037 86 79.

Слідкувати можна тут

Не пропустіть, триває XI Міжнародний фестиваль Docudays UA!

В березні 2014 року в Києві пройшов ХІ Міжнародний фестиваль документального кіно Docudays UA. Понад 70 стрічок відомих іноземних та вітчизняних режисерів документального кіно було представлено київській публіці. Фестиваль відвідали понад 38 тисяч глядачів.
Цими днями світові шедеври документалістики доступні і криворізькій спільноті.

Кінотеатр «Олімп»

2 грудня

  • 16:00 показ фільму: ЄВРОМАЙДАН.ЧОРНОВИЙ МОНТАЖ

3 грудня

  • 16:00 показ фільмів: ЙОАННА, ЛІЗО, ХОДИ ДОДОМУ!

КГЦ ШЕLTER+

5 грудня

  • 18:00 показ фільмів: ПІВДЕННИЙ КОРДОН, ПУТІНСЬКІ ІГРИ

6 грудня

  • 12:00 показ фільмів: ВІТАЄМО НА ФОКУШІМІ, ДЕНЬ ШАХТАРЯ

На кожний показ в КГЦ ШЕLTER+ ми запросили цікавих гостей.

На всі заходи фестивалю ВХІД ВІЛЬНИЙ!

Слідкувати можна тут