22 листопада за участі відповідальних мешканців Кривого Рогу — Людмили Марченко, Виталія Галенка, Сергія Марінічева, Олександри Марченко, Анатолія та його помічника, стафоширського тер’єра на прізвисько Бусик, а також члена ради засновників Об’єднання Відповідальних Громадян Валерія Подколзіна відбулася «Листопадова толока» на Соколовці.

Листопадова толока підготувала Соколовку до зими-2

«Нас було небагато, але попрацювали добре, — розповідає ініціатор та незмінний натхненник усіх толок-суботників на Соколовці Валерій Подколзін. — Хочу висловити окрему подяку КП «Екоспецтранс», яке нас підтримує вже третій захід поспіль. Працівники цього підприємства оперативно прибрали і вивезли машиною сміття, зібране нами в мішки».

Під час заходу зібрано та вивезено неорганічне сміття та проріджено на території Соколовки порості акації та терну, які могли стати непролазними чагарниками, а стануть (є така надія) красивими та пахучими деревами та кущами.

Листопадова толока підготувала Соколовку до зими-1

Учасники толоки-суботника задоволені, що приготували частину Соколовки до зимового відпочинку. А приємним сюрпризом для всіх став візит знімальної групи телеканалу «Рудана».

Об’єднання Відповідальних Громадян, ГО «Соколовка» та Валерій Подколзін запрошують усіх охочих приєднуватися до груп у соціальних мережах та анонсують нові суботники-толоки навесні (а може, і раніше, якщо погода дозволить). Приєднуйтесь!