Вперше в Кривому Розі – запальний інді-фольк з групою “Cherry Band” на сцені КГЦ ШELTER+!

“Ми об’їхали пів-Європи, щоб зрозуміти, що українську культуру треба популяризувати в Україні”, – кажуть Львівські музиканти. І перетворюють слова на дії.

Cherry Band

З таким інструментом, як бандура, в Вас асоціюються серйозні та нудні композиції, а українські народні пісні – це те, що хором співають бабусі по селах? Якщо так, то гурт Cherry Band змінить Ваше уявлення про народні інструменти та пісні. Якщо до бандури додати етнічні барабани, бас-гітару та клавішні – то виходить запальна суміш з народної мелодики, джазових гармоній та етнічних ритмів. А уявляєте, якщо цю екзотичну страву прикрасити чуттєвим жіночим вокалом?

За три роки свого існування інді-фольк гурт Cherry Band об`їздив багато етно-фестів України, концертував у Німеччині та Швеції, невтомно відвідує Польщу.

Концерт в Кривому Розі відбувається в рамках першого польсько-українського туру гурту, де музиканти відвідають 4 міста у Польщі, а також виступлять у Дніпропетровську (21 травня, арт-центр Квартира), у Одесі (23 травня, клуб EXIT) та Києві (24 травня, Арт-паб Бочка).

Послухати нас можна тут: soundcloud.com/cherrybandura
Подивитись – тут: youtube.com/user/Cherrybandura
Ближче спілкування тут: facebook.com/CherryBand

Склад музикантів на концерті в Кривому Розі:

  • Анастасія Войтюк (бандура, гітара, вокал, аранжування музичних творів, написання пісень)
  • Стас Кириллов (перкусія)
  • Сергій Свірський (бас)
  • Іра Лобанок (клавіші)

Коштує – 25 грн.; для студентів, пенсионерів і школярів – 20 грн. (добровільна пожертва на благодійні проекти КГЦ ШELTER+)