Дорогі друзі!

Раді можливості знову повідомити вам про цікаві та корисні заходи, до організації яких причетне «Об’єднання відповідальних громадян».

У середу, 7 травня, громадянська мережа «Опора» за підтримки Об’єднання проведе презентацію для потенційних спостерігачів на майбутніх виборах президента України, що відбудуться 25 травня. План презентації: громадське спостереження; ефективність спостереження за виборами; чим може допомогти звичайний громадянин. В результаті презентації для всіх охочих будуть запропоновані конкретні кроки для того, щоб стати офіційним спостерігачем від “Опори” на виборах президента України 2014 року, а також інші можливості співпраці з мережею. Презентація відбудеться в КГЦ ШELTER+ (вул. Армавірська, 28, р-н 44-го квартала).
Початок о 18:00.
Вхід вільний.

У четвер, 8 травня, координатор Об’єднання Юлій Морозов запрошує на відкриту лекцію «Інформаційні війни: як вони нами маніпулюють?». Сьогодні, коли фактично кожного з нас втягують у війну, дуже важливо бути максимально озброєним. Вирішальні битви йдуть на інформаційному полі, і часто в нас немає вибору – брати чи не брати в них участь. На лекції буде говоритися про методи інформаційних війн, про тактику і стратегію, про оборону і захист, про те, як максимально вберегти себе і своїх близьких, як не шкодити, а за вдалих обставин навіть ставати корисним бійцем для своєї держави.
Початок о 18:00.
Вхід вільний.

У п’ятницю, 9 травня, відбудеться літературний вечір «Читання про війну і перемогу», на якому автори середнього та молодшого поколінь прочитають свої твори про війну 1941-1945 років. Вечір проходить за підтримки “Об’єднання відповідальних громадян” та за ініціативи члена Ради Об’єднання Ольги Хвостової. Плануються виступи Ігоря Бузька, Ірини Роік, Дмитра Піскорського та інших авторів. Запрошуємо до екомистецького інтернет-простору (антикафе) «Скриня» (пр. Гагаріна, 30) на 18:00, вартість перебування – 5 грн./год.

Про решту подій та ініціатив «Об’єданння відповідальних громадян» ми повідомимо незабаром. До зустрічі на найближчих заходах!