Концерт від улюбленця криворізької публіки піаніста ОЛЕКСІЯ БОГОЛЮБОВА і Дніпропетровського джазового квінтету “LE NOIR” з авторською програмою “Light From The Past”.

боголюбов і le noir (contemporary jazz)

Якщо одного з найкращих джазових піаністів Європи, нашого земляка Олексія Боголюбова більшості криворіжців навіть представляти не треба, то на бенд із сусіднього міста варто зупинитися трошки докладніше.

“Le Noir” виконує авторську музику, в якій органічно поєднуються сучасні академічні та джазові традиції. У творчості музикантів продуманість композиції межує з вільними імпровізаціями, а стилістичний діапазон варіюється від пост-бопа до хіп-хопу. Поряд з широкими музичними формами, такими як сюїта, і досить динамічними творами, Le Noir грає і більш легкі на слух балади, а риси української мелодики надають їхній музиці відтінок чогось рідного і знайомого. Концерти групи відрізняються щирою подачею та емоційної наповненістю.

Склад:

  • Яків Цветинський – труба;
  • Дар’я Лишенко – вокал;
  • Михайло Лишенко – клавішні;
  • Юрій Бузілов – контрабас, бас-гітара;
  • Дмитро Литвиненко – барабани.

Коштує – 45 грн.; для студентів, пенсионерів і школярів – 35 грн. (добровільна пожертва на благодійні проекти КГЦ ШELTER+).

Культурно-громадський центр ШELTER+ знаходиться за адресою вул. Армавірська, 28 (р-н 44-го кварталу).

як дістатися ШELTER+