Дорогі друзі!

Щиро дякуємо Вам за приділений минулої суботи, 15 березня, час для участі в презентації Об’єднання відповідальних громадян та Світовому кафе, а також за Вашу готовність долучатися до формування та реалізації корисних ідей.

Світове кафе

Маємо нагоду повідомити, що найближча акція, запланована до реалізації учасниками Об’єднання відповідальних громадян – Суботник Миру та Об’єднання – відбудеться в суботу, 29 березня, збір о 10:00 на зупинці «Ринок «Габро». В рамках цієї акції заплановане прибирання прибережної зони річки Саксагань у районі мікрорайону Зарічного. Докладніше прочитати і віртуально долучитися можна тут: facebook.com/events/1401761130089188/ і тут: vk.com/event68072893

Раді сказати також, що на 5-6 квітня планується спільно з ГО «Молодь «Демальянсу» провести проект “ПРАВДА” (правова адвокаційна школа) shelter-plus.livejournal.com/16542.html (анкета потенційного учасника тут: goo.gl/Ijny8p). Захід проходитиме у формі лекцій-обговорень із роботою в командах і т.д. Мета – залучення активних людей до правової освіти, надання загальної інформації про систему держави і права в Україні, вдосконалення навичок використання законодавства, написання запитів на інформацію та звернень, планування та проведення адвокаційних кампаній. Якщо Ви зацікавлені взяти участь у цьому заході, дайте нам знати про це.

Однією з постійно діючих акцій, до якої прямо причетне Об’єднання відповідальних громадян, є робота благодійного “Магазину Добра” facebook.com/groups/dobromag. Його девіз: «Дозволь своїм речам робити добро!»  Ви приносите до магазину або до одного з пунктів прийому речі, якими готові поділитися. Частину з них ми напряму передаємо нужденним, більшість продаємо за доступними цінами. На виручені гроші прозоро і відкрито реалізуємо потрібні суспільству благодійні проекти. Відбирає проекти і контролює прозорість роботи Наглядова рада. Приносити можна одяг будь-яких розмірів, взуття, сувеніри, сумки, посуд, дрібну побутову техніку та інше в пункти прийому (вул. Янова, магазин «Цяця»; вул. Балакіна, екіпіровочний центр «Великан»). Ми пропонуємо долучатися не тільки приносячи речі, а й купуючи їх. Переваги очевидні: великий вибір, в тому числі, ексклюзивні речі, постійне оновлення товару, дружня затишна атмосфера, ціни від 2 грн.

Маємо честь поінформувати Вас і про те, що зараз формується робоча група зі створення у нашому місті інтернет-телебачення. Якщо Ви маєте ідеї щодо ефективної реалізації цього суспільно необхідного проекту, а також бажання долучитися до робочої групи,  напишіть нам про своє бачення проекту і Вашої ролі в ньому на електронну адресу mindoffable@gmail.com. Ми будемо дуже уважно ставитися до кожного повідомлення і кожного дописувача, адже прагнемо залучити до роботи над проектом якнайбільше компетентних і креативних людей.

Однією з нагальних потреб Об’єднання відповідальних громадян є необхідність пошуку приміщень, де могли би збиратися учасники для обміну ідеями та узгодження дій. Просимо Вашої допомоги і сприяння в пошуку таких приміщень, де могли би збиратися від 10 до 100 людей.

Якщо у Вас є можливість і бажання добровільно пожертвувати якісь кошти на реалізацію проектів Об’єднання відповідальних громадян (зокрема, на плату за домен, хостінг, реєстрацію ГО, друк флаєрів і т.п.), переказати їх можна на картку одного з членів Ради засновників Алли Муравик (номер картки Приватбанку 6762462087688591). Ми гарантуємо повну фінансову звітність за всі витрачені гроші. Також ми з радістю приймаємо будь-яку нефінансову допомогу у вигляді роздруковування матеріалів, надання транспорту і т.д.

Зараз ми формуємо оптимальний спосіб спілкування і незабаром будемо готові запропонувати його Вам. Підкажіть нам, у якому вигляді Ви бачите нашу з Вами співпрацю, ми враховуватимемо всі побажання.

Ми відкриті до будь-яких пропозицій, уважно розглядатимемо всі і докладемо всіх зусиль до реалізації дієвих і корисних для громади Кривого Рогу ідей. Просимо Вас розповідати про ідеї та проекти Об’єднання відповідальних громадян усім своїм друзям та знайомим, репостити наші повідомлення. Більше інформації – більше відповідальних громадян 🙂