Безпека велосипедиста на дорогах загального користування напряму залежить від його інформованості.

Задля того, щоб якомога більше керманичів сталевих коней змогли освоїти правила дорожнього руху, Велошкола подорожує містом. Цього разу ми переміщуємось із Соцміста на 44 квартал.

Навчання організовані у співпраці Об’єднання Відповідальних Громадян, Ukrainian Bike Family та Культурно-громадського центру ШELTER+.
Програма буде корисною як для велосипедистів-початківців, так і для досвідчених майстрів велоруху, що прагнуть відшліфувати свої навички їзди та знання ПДР.

Зокрема, для відвідувачів не залишиться темних плям у таких питаннях:
– де і як має рухатися велосипедист у місті
– які правила дорожнього руху має знати й виконувати велосипедист
– як велосипедисту проїхати великі розв’язки
– що означають дорожні знаки
– як повернути ліворуч
– як проїхати кругове перехрестя
– де велосипедисту заборонено їздити

Лектор Велошколи — велосипедист із більш ніж 10-річним досвідом Денис Дубов — допоможе поринути у вир численних реальних кейсів, розборів можливих ситуацій на шляхах, із притаманним йому гумором відповість на всі запитання аудиторії.

Отже, запрошуємо всіх охочих:
у суботу, 26 лютого
об 11:00
до Культурно-громадського центру ШELTER+ (вулиця Армавірська, 28)

Участь у Велошколі — безоплатна. Щоб долучитися, достатньо заповнити Google-форму: https://forms.gle/PN93W142aogBf9cj8. Заявки приймаються до вечора п’ятниці, 25 лютого.

Через поточну ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції наполегливо просимо відвідувачів мати при собі жовтий або зелений сертифікати про вакцинацію чи негативний результат ПЛР-тесту, зробленого протягом 72 годин, що передували Велошколі. Будьте відповідальними перед собою та оточуючими!

Чекаємо на вас!