Співпраця з 96-м батальйоном 60-ї окремої механізованої бригади — особлива.

Свого часу ми передали до підрозділу машину швидкої допомоги. Автівка вивезла з поля бою вже понад 70 поранених, і всі зберегли життя завдяки вчасній евакуації до медустанов.

Нині — нова допомога в медичній частині: покращили спорядження бійців партією “правильних” аптечок. Слово “правильних” тут вжите недарма, адже аптечки наповнені фактично за найкращими стандартами НАТО.

Це — результат спільної праці:
– Наших іноземних партнерів, в першу чергу Britta Ellwanger та Project ADAPT, які передали багато необхідних препаратів та медичних виробів
– Наших криворізьких партнерів, які пошили сумки
– Наших прихильників — завдяки вашим внескам вдалося доповнити аптечки деякими медикаментами, а також оплатити витратні матеріали на пошив.

Ніхто не оцінить медичну поставку краще, ніж фахівець. Головний лікар підрозділу ретельно проаналізував вміст аптечки і врешті-решт дав візію, що все чітко.

Інтенсивність боїв наразі така, що постійно доводиться поповнювати і поновлювати медичні запаси. Втім віримо, що наші хлопці все витримають і повернуться додому з омріяною всіма нами перемогою.